Canyon High School

Skip to main content
Main Menu Toggle
Bell Schedules » Rally Schedule

Rally Schedule

Rally Schedule Everyone has the same brunch which takes place during the time of the rally.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:00 AM 7:55 AM 55 min
Period 2 8:00 AM 8:57 AM 57 min
Period 3 9:03 AM 9:55 AM 52 min
Rally/Brunch 10:01 AM 10:28 AM 27 min
Period 4 10:34 AM 11:26 AM 52 min
Period 5 11:32 AM 12:24 PM 52 min
Lunch 12:24 PM 1:04 PM 40 min
Period 6 1:10 PM 2:02 PM 52 min
Period 7 2:08 PM 3:00 PM 52 min